flexiteek cooler lighter better_

FLEXITEEK 2G

Wij werken uitsluitend met FLEXITEEK 2G.
T
en opzichte van de eerste generatie kunststof dek materiaal
is de 2G koeler en lichter in gewicht.

KOEL

Dankzij innovatieve productiemethoden koelt Flexiteek 2G 30% sneller dan traditionele synthetische deckingmaterialen, zodat u er comfortabel met blote voeten op kunt lopen – mede dankzij de praktische antislipafwerking, die zijn diensten bewijst in zowel droge als natte omstandigheden. Het voelt als echt hout, maar dan koeler, en het is ook optisch niet te onderscheiden van teak. lichter en dus sneller

LICHTER EN DUS SNELLER

Bovendien weegt Flexiteek 2G maar liefst 35% minder dan vergelijkbare synthetische systemen, waardoor u nog sneller over het water schiet. Flexiteek 2G is slechts 5 mm dik en weegt slechts 4,5 kg per m2 .

BETER EN DUURZAMER

Flexiteek 2G wordt gemaakt van ftalaatvrije weekmakers volgens de richtlijnen van REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of CHemicals) en is 100% recyclebaar. Het verkleurt niet en hoeft niet geschrobd of geolied te worden. Wanneer het dek er na een paar jaar niet meer zo schoon uitziet, hoeft u er alleen maar even de hogedrukspuit op te zetten. Op het deckingsmateriaal zit 5 jaar garantie.